http://Dzanifah.blogspot.com

Friday, 18 October 2013

let's talk about my friends

assalamualaikum ! ..

    hari ni punyelah rajin, nak citer plak psal  kawan2 Nad... sape yg terpilih? haha.. kene bace arr ..


ha! firstly, ni kawan Nad yg bernama AYuni .. 

kiteorang taklah rapat sangat/.. tapi, bolehlah dikatakan kawan ... so, nme dia ; Nur Ayuni bt mohemd Amri .. senangkan nme dia? tk mcm nme nad .. pnjang bebenor... 
dia ade blog! .. http://ayunniiiamri.blogspot.com .. ade FB, Twitter and instagram ...

secondly,sape?
ni plak izza.. 

dia ni kawan yang rapat sesangat.. dia ni monitor kelas  Nad .. 
nmepenuh dia Siti Izzalina Annes bt Sabda .
kiteorang always citer2.. lepak bwah pokok.. hahah.. gile jap ..
dia ade FB, Twitter and Instagram .. 
CARI SENDIRI KALAU NAK!
hehehe..  

thirdly sape? .. ni yg terakhir... 

ni plak Aminah .. cumel kan? ..

nme penuh dia Aminah Hazimah bt Mohd Nor  .. kiteorg kenal dia mase dia baru pindah kat kelas .. mase tuh, lom rapat.. dia pon malu2 lah.. nad pon join lah malu2 tuh... hahah.. 
kiteorg mule rapat bile kiteorg brbual kat whatsapp.. dia slalu bagi gmbar dia, share ilmu agama, luah perasaan... kekadang gosip gak.. kekadang tau! bkn selalu ! .. 
dia ade FB, twitter, instagram, we chat ..
but, tk yah lh korang nk kenal dgn dia... dia geng anti couple tau! dgn nad... 
kiteprg selalu menggile kat whatsapp jer.. sbb kat sekolah, dia dok kelas lain .. so, kalau jmpe mase solat, berbual pon sesikit jeerr.. 

ok, antara ketiga tiga friendlist kat atas nih, nad paling sayang kat ukhti Aminah! ... hope ukhwah kami tk terputus dan akan terjalin hingga kami tua.. Aminah, kalau awak tengah bace nih, saya nk awk tahu, yg saya syg awk as my friend.. sbb awk mudah dibawa berbual, awk suka kongsi ilmu dalam dada awk.. awk baek .. awk selalu balas whatsapp walaupun mase tuh phone awk tengah nazak! ...
awk suke sticker monyet n otot(dlm whatsapp) .. saya suke peace n kucing(dlm whatsapp) ,..
awk tak kedekut.. awak tak sombong, saya doakan awak jadi muslimah yang terbaek ! ... amiin ...

assalamualaikum :') 

-THE END-


No comments:

Post a Comment